joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident rutier la Găneasa. Două persoane au ajuns la spital

Luni seară, pe DN 65, pe raza comunei Găneasa a avut loc un accident, în care au fost implicate un autoturism și o căruță în care se aflau doi bărbați. Cei doi au ajuns la spital.

În autoturism se afla doar conducătorul auto, care a fost asistat la fața locului și nu a fost necesar transportul acestuia la spital, scrie Olt-alert.

„Toți cei trei pacienți au fost asistați la fața locului, cei doi bărbați aflați în atelaj fiind transportați la UPU Slatina, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

„Astfel, un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Olt,  în timp ce se deplasa cu un atelaj pe strada Grădiniței, din comuna Găneasa, la intersecția cu Drumul Național 65, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul, care se deplasa din direcția Craiova către Slatina. Autoturismul era condus regulamentar de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul București.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Conducătorului atelajului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” au transmis reprezentanții IPJ Olt.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

Sursa foto: olt-alert

Politica