sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Târgul Veterani din Drobeta Turnu Severin nu va mai fi deschis

Târgul Veterani nu va mai fi deschis în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, pentru comercializarea mieilor. Ieri, 6 aprilie, Primăria Drobeta Turnu Severin anunțase deschiderea târgului, o decizie luată la propunerea Direcției Sanitare-Veterinare Mehedinți, care la câteva ore după anunț s-a răzgândit.

Primarul  Marius Scrieciu a anunțat noua decizie a DSV Mehedinți într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Deși am fost de acord cu solicitarea Direcției Sanitare–Veterinare de a redeschide acest spațiu public și a veni astfel în sprijinul severinenilor, instituția amintită a revenit asupra propunerii și astăzi, la ora 14.00, am fost anunțat de către reprezentanții DSV, că s-au răzgândit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Aceasta, deși la ora 11.00, m-am deplasat în Târgul Veterani, împreună cu directorul general Valentin Marițoiu și directorul adjunct Adriana Ganea, am stabilit toate detaliile sanitare și logistice și am început acțiunile de igienizare și dezinfectare a tuturor spațiilor de vânzare, pentru comercializarea în condiții de siguranță.”, a scris primarul.

Edilul și-a exprimat regretul față de situația creată și a afirmat că Direcția Sanitar-Veterinară este singura responsabilă.

„Regret că nu am putut veni în ajutorul severinenilor, care și-ar fi dorit să achiziționeze carnea de miel direct de la producători, în această perioadă, dar vina aparține în totalitate Direcției Sanitar-Veterinare.”, a concluzionat acesta.

Politica