miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscopul 7 aprilie 2020. Leii pot fi dezamăgiți

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie foarte tensionați în relațiile cu cei din jur, în special dacă este vorba de relațiile de dragoste sau de colaborările profesionale. Nativii nu vor dialoga corespunzător pentru a rezolva un conflict, ba mai mult, îl pot amplifica.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur fac eforturi considerabile pentru a se menține pe linia de plutire la locul de muncă sau în activitățile profesionale desfășurate acasă. Nativii vor reuși mai greu să se conecteze la cerințele șefilor și chiar și dialogul cu colegii poate fi mai tensionat ca de obicei.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu reușeșsc să-și găsească liniștea și starea în domiciliu și mulți nativi pot fi tentați să desfășoare fel și fel de activități, unele noi, altele vechi, în preajma casei astfel încât să uite de condițiile limitative care nu le dau voie să iasă la distracție.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi destul de solicitați la locul de muncă sau în acțiunile profesionale și nu se vor putea dedica cum își doresc treburilor casnice, aspect care poate aduce o stare de irascibilitate mare.Sunt sfătuiți să nu lase această iritare să-și pună accentul asupra relației cu partenerul de viață.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor trebui să depună un efort considerabil pentru a nu se alarma la știrile, veștile și informațiile pe care le primesc, fie că sunt de natură profesională, fie personală. Nervii nu-i ajută cu nimic, însă pot afecta starea de spirit a nativilor, ba chiar și starea de sănătate, deja fragilă în ultima perioadă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească vești mai puțin plăcute care vizează sectorul financiar. Pe fondul contextului social, nativii pot fi martorii unei modificări salariale. De asemenea, poate fi vorba de o limitare a unor cheltuieli. De la caz la caz, în funcție de contextul personal și de modul în care-și câștigau banii, poate din comision, poate din colaborări, acest aspect va amprenta mai mult sau mai puțin veniturile.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță fac eforturi considerabile pentru a-și menține stările afective în echilibru, pentru a-și domina gândurile negative și pentru a-și subjuga energia interioară care îi tentează să acționeze necugetat. Trebuie să gândească constructiv și să apeleze la tehnici de meditație și la tehnici de detoxifiere emoțională și mentală.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ce ține de desfășurarea sarcinilor la locul de muncă, fie că este vorba de lucru de acasă sau din instituție. Posibile accidentări sau stări de nervozitate cauzate de diferiți factori independenți de ei care să-și pună amprenta asupra stării de sănătate generală.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor face eforturi pentru a se dedica unor activități personale pe care altă dată le desfășurau cu plăcere. Nativii, totodată, pot avea tensiuni cu prietenii și mai ales cu persoana iubită, cu atât mai mult în acee relații aflate la început.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, la modul în care se expun într-un context public. Nativii pot face eforturi considerabile pentru a-și menține autoritatea în fața cuiva sau pentru a-și menține o funcție, un statut.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor axa pe învățătură, pe cunoaștere, pe studiu. Nativii pot citi o carte, pot viziona un documentar impactant și pot astfel să-și pună niște întrebări existențiale care să le răscolească niște credințe înrădăcinate. Au ocazia de a avea un dialog cu o persoană din străinătate, însă mai degrabă se întrevede un dialog destul de tensionat și neplăcut.

Pești

Grijile financiare pot fi copleșitoare pentru cei născuți în zodia Pești și nativii vor face eforturi considerabile de a se menține cu mintea limpede pentru a face calcule și a căuta soluții de îmbunătățire a veniturilor. Pești sunt atenționați asupra fragilității unui contract, colaborare aducătoare de venituri suplimentare.



 

 



Politica