vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Nistor: „Dacă ne înghesuim ca oile și ca vacile această gripă nu va dispărea”

Mijlocașul sosit din Ștefan cel Mare îi îndeamnă pe olteni și pe toți românii să stea în case pentru a limita răspândirea Covid 19. Când vrea LPF să reia campionatul!

Jucătorii Craiovei sunt consemnați la domiciliu, unde se antrenează individual, după cum a anunțat patronul Mihai Rotaru: „Toți jucătorii sunt acasă, noi am fost primii care am trimis străinii acasă, de pe 14 martie. Fiecare jucător are un program, ei sunt monitorizați în acest moment. Săptămâna trecută au avut trei zile de programe individuale, de acasă, iar de săptămâna viitoare vor fi monitorizați pe skype, să fim siguri că nu sar coarda. Cine nu-și face programul, nu trimite video, i-am anunțat: nu-și primește nici un salariu. E în șomaj tehnic și la revedere. Dar ai noștri sunt băieți cuminți”.
Din propria casă, într-o intervenție la Antena Sport, Dan Nistor a transmis un mesaj clar suporterilor și iubitorilor fotbalului: stați acasă! Însă a făcut-o în stilul caracteristic: „Dacă au spus că această gripă trece doar dacă stai în casă, nu înţeleg de ce nu se stă cum stăm şi noi. Să stea şi ei două săptămâni în casă şi cu siguranţă va trece totul şi va fi ca înainte. Dacă începem toţi să ieşim câte 100, câte 200, să ne înghesuim ca oile şi ca vacile, vă daţi seama că această gripă nu va dispărea niciodată”.
Cât privește reluarea întrecerilor interne, ultima dată avansată de FRF a fost cea de 16 mai, după ce în prealabil stabiliseră data de 31 martie, fără a previziona efectele epidemiei de coronavirus. Și data de 16 mai pare una optimistă, în condițiile în care Serie A, spre exemplu, preconizează să încheie acest sezon în octombrie – noiembrie.

Politica