joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preot din Râmnicu Vâlcea, amendat de polițiștii locali după ce a ținut o slujbă

Un preot din Râmnicu Vâlcea ar fi fost amendat cu 20.000 de lei de poliţiştii locali, după ce a fost surprins efectuând o slujbă religioasă în curtea bisericii. Momentul în care angajatul BOR a fost surprins de poliţiştii locali încălcând prevederile Ordonanţelor Militare a fost filmat cu un telefon mobil şi postat pe Facebook.


Potrivit adevărul.ro, incidentul s-a petrecut duminică, 5 aprilie, în curtea bisericii Sfântul Ion din Râmnicu Vâlcea, pe o alee retrasă, care nu are vizibilitate înspre intrarea în incinta lăcaşului de cult. În timp ce un poliţist îl întreabă pe preot datele de identificare, un alt om al legii spune clar: „20.000 vă dau!”.
Enoriaşii încearcă să-i îmbuneze pe poliţişti: „Nu vă supăraţi, dar vă rugăm nu vă supăraţi, dar părintele nu poate să ne controleze pe toţi… Vă rugăm frumos…”.
Aparent, polițistul nu s-a lăsat înduplecat: „Asta e batjocură. Lipsă de respect faţă de autorităţile statului. Când Ordonanţa Militară spune clar ce aveţi de făcut şi de respectat”.

O femeie îmbrăcată în negru a încercat să obţină bunăvoinţa poliţistului: „Domnule, mi-a murit şi mie soţul! Să nu-l pomenesc, domnule?”. Replica vine rapid: „Nu aveţi voie, doamnă”. „Păi şi ce să fac?”, mai întreabă aceasta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Video: Facebook

Politica