Conecteaza-te cu noi

Actualitate

PNL a atacat la CCR legile PSD privind rambursarea creditelor și supendarea plății la utilități

Publicat

pe

PNL a depus, luni, două contestații la Curtea Constituțională care vizează cele două legi propuse de PSD și adoptate de Parlament săptămâna trecută. Liberalii invocă fapul că celor două inițiative le lipsesc punctul de vedere al Guvernului și impactul socio-economic, juridic și bugetar, scrie hotnews.ro

„În graba de a sabota măsurile luate deja de guvern, majoritatea toxica a PSD a trecut aceste proiecte cu tăvălugul, fără dezbatere parlamentară și fără avize de la comisii importante, precum cea juridică sau economică. Celor doua inițiative le lipsesc punctul de vedere al guvernului și impactul socio-economic, juridic și bugetar, deși PSD, partidul populismului, deschide calea unor “facilitati”, care în final, vor fi suportate tot de cetățeni, fie în plata lunară a ratei majorate la bancă, fie în factura mai costisitoare la utilitățiȚ, susține liderul grupului PNL din Camera Deputaților Florin Roman.

În replică, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu susține că demersul PNL lovește în românii și firmele românești care așteptau un sprijin real din partea statului.

Camera Deputaților a adoptat vineri două proiecte de lege inițiate de PSD are prevăd amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi.

Continue Reading