vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Primăria Slatina continuă dezinfectarea spațiilor publice din oraș

Echipele Primăriei Slatina desfășoară în continuare acțiuni de dezinfecție pe trotuarele, aleile și celelalte spații publice din oraș. Primarul municipiului susține că sănătatea cetățenilor este prioritară, de aceea dezinfectarea se va face periodic pe parcursul perioadei Stării de Urgență.

Edilul dă asigurări și în privința dispozitivelor cu soluții dezinfectante din scările blocurilor și afirmă că vor fi înlocuite și umplute periodic.

„Pentru siguranța dumneavoastră vom continua și vom repeta procesele de spălare și dezinfecție a carosabillului și trotuarelor, a parcărilor și aleilor dintre blocuri, și a stațiilor transportului public în comun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea vom continua atât dezinfecția cât și înlocuirea și umplerea dispozitivelor cu solutii dezinfectante în toate scările blocurilor de locatari de pe raza municipiului nostru”, a scris Emil Moț, primarul Slatinei.

În prezent sunt 11 cazuri confirmate cu noul coronavirus în Olt, ultimele trei fiind din Slatina. Este vorba de tatăl și bunicii copilului de  un an și două luni, confirmat pozitiv în urmă cu șase zile.

Politica