Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Primăria Slatina continuă dezinfectarea spațiilor publice din oraș

Publicat

pe

Echipele Primăriei Slatina desfășoară în continuare acțiuni de dezinfecție pe trotuarele, aleile și celelalte spații publice din oraș. Primarul municipiului susține că sănătatea cetățenilor este prioritară, de aceea dezinfectarea se va face periodic pe parcursul perioadei Stării de Urgență.

Edilul dă asigurări și în privința dispozitivelor cu soluții dezinfectante din scările blocurilor și afirmă că vor fi înlocuite și umplute periodic.

„Pentru siguranța dumneavoastră vom continua și vom repeta procesele de spălare și dezinfecție a carosabillului și trotuarelor, a parcărilor și aleilor dintre blocuri, și a stațiilor transportului public în comun.

De asemenea vom continua atât dezinfecția cât și înlocuirea și umplerea dispozitivelor cu solutii dezinfectante în toate scările blocurilor de locatari de pe raza municipiului nostru”, a scris Emil Moț, primarul Slatinei.

În prezent sunt 11 cazuri confirmate cu noul coronavirus în Olt, ultimele trei fiind din Slatina. Este vorba de tatăl și bunicii copilului de  un an și două luni, confirmat pozitiv în urmă cu șase zile.

Continue Reading