vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit

UPDATE: Încă un deces provocat de coronavirus a fost anunţat luni dimineaţă, bilanţul ajungând la 157 de morţi în România, din cauza Covid-19.

Este vorba de o femeie, de 70 de ani din juduţul Iaşi, contact cu un caz confirmat. A fost internată pe secţia în gastroenterologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Iaşi; transferată după confirmare în Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi. Probele pentru covid au fost recoltate în 27.03.2020, reultatul pozitiv fiind primit două zile mai târziu. Femeia a murit în cursul dimineţii de luni.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând în prezent la 156.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este vorba despre trei bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 66 şi 72 de ani.

* Deces 152 – Bărbat, 66 ani din judeţul Constanţa. Persoană contact caz confirmat, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. I s-au recoltat probe în 27 martie şi în aceeaşi zi s-a confirmat. Bărbatul a murit în 5 aprilie.

Deces 153 – Femeie, 72 ani din judeţul Satu Mare. Persoană cu accident vascular cerebral în antecedente, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare din 29 martie. I-au fost recoltate probe în 29 martie. S-a confirmat pe 31 martie. Pacienta a murit pe 5 aprilie.

Deces 154 – Bărbat, 71 ani din judeţul Hunedoara. Persoană cu diabet zaharat, BPOC şi hipertensiune arterială, internat din 30 martie la SMU Hunedoara, în secţia ATI din 1 aprilie. I s-au recoltat probe în aceeaşi zi şi tot atunci i s-a confirmat. A murit pe 5 aprilie.

Deces 155 – Femeie, 66 ani din judeţul Cluj. Persoană contact caz confirmat, cu debut al simptomatologiei în 5 aprilie, agravarea stării generale, comă, internată la Spitalul Municipal Turda în aceeaşi zi. Data recoltare probe 5 aprilie. Femeia a murit pe 5 aprilie.

Deces 156 – Bărbat, 70 ani din judeţul Bihor. Persoană internată în secţia pneumologie a Spitalului Orăşenesc Aleşd în 26 martie, transferat în ATI Spitalul Municipal de Urgenţă Oradea în 27 martie. I-au fost recoltate probe biologice în aceeaşi zi. Pe 28 martie s-a confirmat. Bărbatul a murit pe 5 aprilie.

sursa: stirioficiale.ro

Politica