joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova ar putea lăsa Poli Iași fără licență!

Război între olteni și moldoveni pentru ultima tranșă din transferul lui Kamer Qaka

Cluburile din Liga 1 își fac în această perioadă dosarele de licențiere pentru următorul sezon, având dead-line pentru depunere 30 aprilie. Între ele și Poli Iași, care a realizat că nu ar îndeplini criteriul financiar, unde ar mai avea nevoie de 80.000 de euro. Moldovenii au posibilitatea să mai acopere din deficit în condițiile în care Craiova lui Rotaru plătește ultima tranșă din transferul albanezului Kamer Qaka.
În cadrul emisiunii Fan România, Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a recunoscut că în conturile clubului sunt, în acest moment, vreo 400.000 de euro. Dar patronul formației oltene calculează la centimă pentru a nu ajunge în colaps financiar. Banii ar acoperi salariile pe următoarele două luni ale jucătorilor, așa că finanțatorul nu se grăbește să plătească datoria către Poli Iași, fiind, în mod logic, preocupat de soarta alor săi. „Nu pot să ne dea banii la timp. Va trebui să mai așteptăm o lună, două”, a anunțat președintele ieșenilor, Ciprian Paraschiv, pe facebook.
În cele din urmă, și Craiova lui Rotaru este în aceeași situație cu moldovenii în acest moment, având de primit. Și, spre deosebire de Poli Iași, gruparea olteană are de încasat de 100 de ori mai mult, tranșe din transferurile lui Alex Mitriță și Vladimir Screciu. „Craiova în acest moment a ajuns la o semi-autofinanțare. Avem în conturi undeva la 2 milioane de lei. De încasat avem undeva la 5 milioane de euro numai din transferuri, dar nu știm când vor veni banii. În privința drepturilor TV, am mai avea de primit vreo 350.000 de euro, dar s-a comunicat că până nu se reia campionatul nu se plătește”, a spus Rotaru la Fan România.
Așadar, e plauzibil ca oltenii, la o eventuală încasare de la New York City FC ori din Belgia să-și plătească rapid datoria față de Poli Iași.

Politica