vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

APIA: Cererile unice de plată pentru Campania 2020 se depun online

Cererile unice de plată aferente Campaniei 2020 vor putea fi depuse în format electronic începând de luni, prin utilizarea aplicaţiei IPA online, mijloacelor electronice de comunicaţii şi sistemului IACS.

Potrivit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) și centrele judeţene/locale APIA primeasc şi administrează cererile de plată/deconturile justificative şi acordă viza rentierilor agricoli aferente anului 2020 prin utilizarea mijloacelor electronice.

Astfel, documentele care se prezintă la depunerea cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI/BI/paşaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se vor transmite la APIA, de către fermier sau rentier, în sistem online.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce priveşte ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, formularul cererii de plată va fi transmis către fermieri prin mijloace electronice de către funcţionarii Centrelor Judeţene (CJ) ale APIA, informează Agerpres.

Astfel, documentele aferente cererilor de plată pentru Măsura privind bunastarea animalelor, documentele aferente ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor şi cele pentru ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură vor fi scanate şi încărcate de către fiecare fermier pe un server extern (FTP) pus la dispoziţie de către APIA, unde vor avea drepturi doar de încărcare.

Politica