vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salvamont Vâlcea s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului

Serviciul Salvamont Vâlcea s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului și a început confecționarea unor viziere de protecție pe care să le ofere cadrelor medicale din spitalele vâlcene.
„În urmă cu două săptămâni, am început confecționarea unor viziere de protecție pe care să le oferim cadrelor medicale din spitalele vâlcene. Fiindcă vrem să fim alături de personalul medical vâlcean, aflat în prima linie a luptei cu noul tip de coronavirus, vom continua acțiunea noastră și vom confecționa mult mai multe viziere de protecție”, se arată într-un comunicat al Serviciului Salvamont Vâlcea.
Președinte al Consiliului Județean Vâlcea a contribuit personal la achiziționarea de materiale pentru confecționarea primelor 400 de viziere.
„În demersul nostru, ne-am bucurat de sprijinul domnului președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a contribuit, și personal, la achiziționarea de materiale pentru confecționarea primelor 400 de viziere și care ne va rămâne alături în continuare”, au mai precizat reprezentanții Salvamont.

Politica