joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. 300.000 lei pentru Spitalul Caracal

Consiliul Județean Olt alocă Spitalului Caracal, din Fondul de Rezervă bugetară, 300.000 lei pentru lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Alocarea de bani se va face azi, când, în cadrul unei ședinței extraordinare, va fi adoptat un proiect de hotărâre privind aprobarea sumei de 300.000 de lei care va ajunge în conturile Primăriei Caracal, cu dispoziția ca banii să ajungă, apoi, la spitalul orașului, scrie olt-alert.ro

„Ținând cont că spitalul din Caracal a fost desemnat spital suport pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus, această unitate spitalicească trebuie ajutată. Banii vor fi alocați Primăriei Caracal, cu obligația ca sumele să ajungă apoi în contul spitalului”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministerul Sănătății a decis ca Spitalul Municipal Caracal să devină spital suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19 în Olt. Potrivit managerului unității sanitare, aici vor fi tratate doar afecțiunile ușoare și medii, cazurile grave urmând a fi tratate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Politica