marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 3 aprilie 2020. Lecție de viață pentru Săgetători

Berbec

Nativii zodiei Berbec au întâmpină probleme în comunicare, motiv pentru care nu reușesc să se facă înțeleși în fața celorlalți. Sfatul astrologilor este să discutați cu partenerul problemele care vă nelineștesc, deoarece aceasta cu siguranță vă va înțelege.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii trebuie să ia o decizie vineri. Nativii vor fi puși în fața unei situații fără precedent care necesită o alegere. Înainte de a vă pronunța ideal ar fi să vă gândiți bine, deoarece decizia vă poate influența viața într-o măsură mai mare sau mai mică.

Gemeni

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor primi o veste importantă de la un prieten foarte apropiat. De asemea, veți fi printre primele persoane care vor afla, ceea ce înseamnă că va trebui să păstrați secretul.

Rac

Racii au parte de un blocaj pe toate planurile. Pur și simplu fatul că lucrurile nu au ieșit așa cum și-au dorit i-au făcut pe nativi să se demoralizeze. Însă, nu e cazul să renunți fruntea sus și încearcă până îți reușește. Curaj!

Leu

Nativii au muncit din greu pentru a obține aprecierea șefilor, care întârzie să apară. Nu vă faceți griji, patronii sunt prinși în perioada asta, însă cu siguranță vor remarca faptul că sunteți un angajat model. Cine știe poate veți primi și o mărire.

Fecioară

Fecioarele descoperă o pasiune ascunsă. Nativii chiar au talent la gătit și nu știau asta până acum pentru că nu au avut suficient timp pentru a experimenta. Așadar, în această perioadă prioritatea lor vor fi rețetele culinare.

Balanţă

Balanțele au nevoie de ajutorul familiei pentru a depăși aceste clipe grele din viața lor pe care-l vor primi din plin. Astfel se vor simți în siguranță și dornici să experimenteze lucruri noi. De asemenea, astrele prevăd și o surpriză pentru nativi.

Scorpion

Persoanele născute sub acest semn zodiacal își ocupă timpul cu un nou hobby. Scorpionii încep să facă sport și să mănânce sănătos. În acest sens, își vor dedica câteva ore pe zi pentru a face exerciții fizice, dar și pentru a găti.

Săgetător

Săgetătorii au tras tare pentru un proiect la muncă, iar laudele sunt culese de către altcineva. Nu-i nimic, aceasta va fi o experiență neplăcută, dar din care veți învăța foarte multe. Drept urmare, vor fi și mai puternici.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor fi solicitați de către prieteni. Cu alte cuvinte vor juca rolul psihologului și o vor face foarte bine. Prietenii tăi știu foarte bine că ești un bun asculător și că oferi cele mai bune sfaturi.

Vărsător

Vărsătorii intră într-o competiție cu colegii de muncă în care vor da tot ceea au mai bun pentru a-și demonstra calitățile. Pe plan sentimental lucrurile merg foarte bine și chiar aveți parte de toată susținerea partenerului.

Pești

Nativii acestei zodii au de îndeplinit mai multe sarcini dificile, însă pentru ei vor fi floare la ureche. Astfel, le va rămâne și timp liber pentru a se relaxa alături de familie. De asemenea, astrele prevăd vești bune pe plan financiar.

Politica