vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Consiliul Județean Mehedinți alocă 1,5 milioane lei pentru materialele de protecție destinate structurilor MAI

Consiliul Județean Mehedinți, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică ( ATOP), alocă 1,5 milioane lei din bugetul județean pentru achiziționarea de materiale de protecție pentru polițiștii, jandarmii, polițiștii de frontieră și pompierii din Mehedinți.

Conducerea C.J. și membrii ATOP a luat această hotărâre în regim de videoconferință.

„Cea mai recentă întrunire a Autorității Teritoriale de Ordine Publică care funcționează pe lângă Consiliul Județean Mehedinți, s-a realizat în sistem videoconferință. Conducerea și membrii au fost de acord, ca suma de 1,5 milioane lei alocată pentru acest an din bugetul județului, să fie direcționată pentru achiziția de echipamente de protecție pentru structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Mehedinți și mă refer aici la polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sperăm ca achiziția să se facă în cel mai scurt timp pentru ca oamenii legii și pompierii să primească echipamentele de protecție”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Structurile de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră și ISU se află în prima linie în lupta cu noul virus și au nevoie de protecție pentru a fi cât mai puțin vulnerabile.

Politica