vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prognoza meteo: Vremea se încălzeşte în următoarele zile

Vremea se va menţine deosebit de rece joi, 2 aprilie în toate zonele, dar cu precădere în cele sudice, unde şi vântul va avea local şi temporar intensificări, amplificând senzaţia de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiuni şi 3 grade pe litoral. Conform ANM, cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi ziua, în sudul şi sud-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe – sub formă de ninsoare la munte şi predominant ninsori în rest. Vântul va avea intensificări în jumătatea sudică a ţării, cu viteze ce se vor situa în general între 45 şi 55 km/h şi va sufla slab şi moderat în rest. Spre dimineaţă se va produce brumă în nord şi în centru şi local în rest.

Vineri, spun meteorologii, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice ce se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice unde probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată. Acestea vor fi mixte la munte şi predominant ploi în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -6 grade. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse se va semnala ceaţă şi izolat brumă.

Săptămâna 30.03.2020 – 06.04.2020

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Excepţie va face sud-estul ţării, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, dar mai ales în partea de nord a Olteniei şi Munteniei, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.04.2020 – 13.04.2020

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte, local, în zonele montane. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fideficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi sud-vestice.

Săptămâna 13.04.2020 – 20.04.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Săptămâna 20.04.2020 – 27.04.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.


Politica