marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sponsorizare de 1.500.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență Vâlcea

Acționariatul Hidroelectrica a aprobat, în cadrul unei ședințe extraordinare, donarea sumei de 10.033.000 de lei la șapte instituții medicale, cu unități de primiri urgențe.

Reprezentanții firmei susțin că decizia a fost luată ca urmare a situației de risc excepțional pentru sănătatea publică, generată de răspândirea noului coronavirus, și în contextul creșterii constante a numărului confirmat de persoane infectate pe teritoriul României. O parte din suma menționată va ajunge la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.

„Sprijinirea spitalelor românești tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical național, ale celor aflați în prima linie a luptei împotriva pandemiei. Suntem alături de medici în efortul excepțional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi și a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor și răspundem: știm că e mare nevoie de echipamente de prima urgență, echipamente de protecție, materiale de curățare, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și al personalului. Este momentul să fim solidari. Doar uniți într-un efort comun și dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o știam, la normalul vieții de zi cu zi”, a declarat Bogdan Badea, Președintele Directoratului Hidroelectrica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suma de peste 10,033 miloane de lei alocată va fi repartizată unităților medicale după cum urmează:
Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – 1.500.000 lei
Spitalul Județean de Urgență Vâlcea – 1.500.000 lei
Spitalul Clinic Județean Mureș – 1.033.000 lei
Spitalul Județean de Urgență Deva – 1.500.000 lei
Spitalul Județean de Urgență Giurgiu – 1.500.000 lei
Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin – 1.500.000 lei
Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava – 1.500.000 lei

Politica