vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveanul Silviu Lung, în „meciul” internaționalilor din părinți internaționali!

O echipă a Federației Române de Fotbal a analizat toți cei peste 2.000 de jucători convocați în ultimul an la naționalele de seniori ale tuturor celor 55 de țări UEFA, selectând fotbaliștii ai căror tați au fost la rândul lor jucători de națională.
Printre cei 44 de jucători descoperiți de federali s-au aflat și 3 români, Silviu Lung junior, Răzvan Marin și Ianis Hagi.
„Am alcătuit două echipe foarte competitive și superofensive, având în vedere că doar 6 din cei 44 sunt fundași. Pe listă sunt și trei români ce provin din foști internaționali. La fluierul de start al partidei imaginare, doar Ianis Hagi e titular, pentru că Thiago Alcantara, Mkhitaryan și Oxlade-Chamberlain l-au lăsat deocamdată pe bancă pe Răzvan Marin. La fel, Silviu Lung își așteaptă șansa, titulari fiind portari de la Juventus și Leicester”, se arată pe site-ul oficial al Federației române de fotbal.
Momentan, craioveanul Silviu Lung evolează la Kayserispor, iar în situația provocată de coronavirus, portarul trebuie să stea departe de familie. Fotbalistul a povestit, pe data de 22 martie, cum arătau lucrurile în Turcia.
„Aici sunt aproximativ 1.000 de oameni infectați și 21 de morți. Pentru moment, antrenamentele au fost suspendate și așteptăm noile decizii. Ni s-a comunicat că nu avem voie să părăsim țara. Așteptrăm să vedem ce decizii se vor lua în funcție de răspândirea virusului”, a declarat Silviu Lung junior pentru Digi Sport, cu mai bine de o săptămână în urmă.

Sursa: frf.ro

Politica