Doi mehedințeni din Gogoșu, urmăriți penal după ce au părăsit centrul de carantină

S-a deschis dosar penal în cazul a doi mehedințeni care nu au respectat măsura de carantinare instituționalizată. Aceștia au fost găsiți de autorități în localitatea Șimian și au fost duși iar în centrul de carantină.

Cei doi au fost transportați cu o autospecială de pompieri, care i-a preluat și i-a introdus din nou în centru de carantină instituționalizată.

„Din cuprinsul actului de sesizare, și anume procesul verbal din data de 27.03.2020, întocmit de către lucrătorii de poliție și jandarmi din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian și Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, rezultă că în data de 27.03.2020, în jurul orelor 18:00, numiții N.A și D.A, domiciliați în comuna Gogoșu, județul Mehedinți, au părăsit centrul de carantină instituționalizată, unde fuseseră introduși în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, ulterior fiind depistați în localitatea Șimian din județul Mehedinți” au transmis autoritățile mehedințene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Organele de cercetare penală din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian au dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicire a combaterii bolilor”.

Populare

Recomandări

Scutiri de la taxe pentru mașini electrice și hibride

Severinenii care au mașini electrice ori hibride vor fi...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Filofteia de la Curtea de Argeş

Pe 7 decembrie, Biserica Ortodoxă o prăznuieşte pe Sfânta...

Copiii îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun prin Poşta Română

Începând de vineri, copiii îi pot trimite scrisori lui...