sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi mehedințeni din Gogoșu, urmăriți penal după ce au părăsit centrul de carantină

S-a deschis dosar penal în cazul a doi mehedințeni care nu au respectat măsura de carantinare instituționalizată. Aceștia au fost găsiți de autorități în localitatea Șimian și au fost duși iar în centrul de carantină.

Cei doi au fost transportați cu o autospecială de pompieri, care i-a preluat și i-a introdus din nou în centru de carantină instituționalizată.

„Din cuprinsul actului de sesizare, și anume procesul verbal din data de 27.03.2020, întocmit de către lucrătorii de poliție și jandarmi din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian și Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, rezultă că în data de 27.03.2020, în jurul orelor 18:00, numiții N.A și D.A, domiciliați în comuna Gogoșu, județul Mehedinți, au părăsit centrul de carantină instituționalizată, unde fuseseră introduși în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, ulterior fiind depistați în localitatea Șimian din județul Mehedinți” au transmis autoritățile mehedințene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Organele de cercetare penală din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian au dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicire a combaterii bolilor”.

Politica