joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

16 persoane din Balș au primit produse din partea comunității

După apelul Primăriei orașului Balș, 16 persoane au primit donații din partea comunității. Acestea sunt din categorii defavorizate, fără venituri și cu bătrâni peste 65 de ani în familie, în întreținere, pe care nu îi pot susține.
Acțiunea a avut loc pe străzile Cuza Vodă, Stejarului, Măinești, Româna, Corbeni.
Primăria Balș face apel, în continuare, la comunitatea orașului să îi ajute pe cei care au nevoie în aceste momente, donând produse alimentare sau de igienă.

Numerele de telefon 0747128625, 0249450071 sau 0249450145 sunt puse la dispoziție de primărie pentru a îndruma oamenii către cei nevoiași. Constantin Dinu, secretat general al orașului Balș, este persoana de contact și coordonatorul acțiunii.

Primăria subliniază că toate aceste donații sunt destinate persoanelor aflate în izolare din cauza COVID-19, precum și persoanelor în vârstă, fără posibilități materiale sau care nu pot fi ajutate de membrii familiei sau prieteni în această perioadă grea. Acestea nu sunt dedicate altor categorii sociale, care pot beneficia de alte instrumente de ajutor din partea statului român.
Campania este destinată doar celor care au de suferit în urma pandemiei de coronavirus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica