joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Al doilea transport cu echipamente de protecție a ajuns în Mehedinți

Duminică după-amiază a ajuns al doilea lot de echipamente pentru personalul din prima linie din Mehedinți. Acest lot conține 1.400 combinezoane de unică folosință și 1.600 de măști de protecție.

Vineri, 27 martie, a ajuns primul transport cu 1.380 de combinezoane de protecție și 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt, pentru suprafețe și instrumentar medical.

Materialele sunt destinate pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanță Județean Mehedinți, de la Direcția de Sănătate Publică, precum și cadrelor medicale din Spitalul municipal Orșova și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cel de al doilea transport de materiale pentru protecție a sosit la sediul ISU Mehedinți. Este vorba de noi materiale de protecție pentru personalul medical din prima linie, materiale de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus ce vor intra în folosința pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanță Mehedinți și DSP Mehedinți, precum și cadrelor medicale din Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și Spitalul municipal Orșova. Este vorba despre 1.400 combinezoane complete de unică folosință, precum 1.600 de măști de protecție FFP2-FFP3”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Echipamentele au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în România.

Sursa foto: PS News Mehedinți

Politica