joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zborurile spre și dinspre Franța și Germania, suspendate pentru 14 zile

Toate zborurile spre și dinspre Franța și Germania de pe toate aeroporturile din România sunt suspendate pentru 14 zile începând de miercuri, 25 martie, ora 23:00, a anunțat marți seara ministrul de interne Marcel Vela.

O excepție de la această interdicție zborurile efectuate cu aeronave de stat, zborurile pentru transport marfă sau corespondență, zborurile umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și autorizările tehnice necomerciale, informează digi24.ro

Pe de altă parte, ministrul de interne a anunțat marți seara că începând de miercuri, 25 martie 2020, ora 12:00, toate persoanele care vin din străinătate în România vor rămâne, după caz, în izolare sau carantină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Se instituie măsura izolării la domiciliu sau, după caz, a carantinării pentru toate persoanele care intră în România. Măsura se aplică de  mâine de la ora 12:00”, a anunțat Marcel Vela, precizând că acesta este articolul 5 din Ordonanța militară 3.

Ministrul nu a precizat cine trebuie să stea la izolare și cine în carantină.

Până acum, în izolare erau plasate persoane care veneau din zone galbene, iar în carantină persoane care veneau din zonele roșii, pentru persoanele care veneau din zone fără focare de coronavirus neexistând această obligație.

Politica