Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Accident mortal de muncă la Polivalenta din Craiova

Publicat

pe

Un bărbat de 43 ani, angajat al RAADPFL, şi-a pierdut viaţa în Polivalenta din Craiova. Omul trebuia să facă verificări la centrala Sălii Polivalente, o ţeavă s-a spart şi din aceasta a ţâşnit apă fierbinte. Asta i-ar fi provocat decesul, însă cauza exactă urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

“Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, din camera centralei Salii Polivalente din Craiova, iese abur.
Politistii s-au deplasat la fata locului, iar cu sprijinul unui echipaj din cadrul ISU Dolj, s-a patruns in interior.
Astfel, in vestiarul adiacent punctului termic, a fost gasit decedat un barbat de 43 de ani, din Craiova, planificat sa efectueze serviciul in locatia respectiva.
Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a stabilit faptul ca incidentul s-ar fi produs din cauza unei defectiuni tehnice, in urma careia apa fierbinte ce era distribuita prin conducte a fost imprastiata in exterior, ceea ce a determinat totodata aparitia unei cantitati mari de aburi.
La activitatile desfasurate la fata locului au participat si politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciul Criminalistic, precum si reprezentanți ITM Dolj si ISCIR”, conform IPJ Dolj.

Poliţiştii au demarat o anchetă, fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.

“În acest moment se desfășoară o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la decesul angajatului nostru, cât și cauzele care au dus la defecțiunea tehnică. Întreg personalul RAADPFL Craiova deplânge dispariția colegului”, au arătat reprezentanţii RAADPFL.Continue Reading