vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În Slatina s-au dezinfectat toate locurile de joacă

Primăria Slatina a dezinfectat toate cele 53 de locuri de joacă din oraş. Acțiunea a fost desfășurată de o firmă specializată care a folosit o substanţă ce distruge coronavirusul.

Echipamentele de joacă, băncile şi suprafeţele din tartan au fost dezifectate corespunzător, dar dacă aceste spaţii ar fi asaltate de copii şi părinţi, acţiunea municipalităţii nu ar mai avea efect.

Specialiștii insistă ca părinții să-și țină copiii departe de locurile de joacă, acolo unde obiectele și suprafețele sunt atinse de mai multe persoane. Orice spațiu aglomerat, chiar şi în aer liber, prezintă riscuri de îmbolnăvire, în contextul în care noul virus se răspândeşte în România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Părinţii din Slatina au înţeles recomandarea autorităților, motiv pentru care locurile de joacă au fost goale în ultimele zile.

Deoarece copiii ating cu toţii leagănele şi toboganele și duc mâinile la ochi sau la gură, igienizarea lor permanentă este imposibilă. De aceea, copiii trebuie ținuți departe de aceste spații, măcare pentru o perioadă.

Politica