vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 24 martie 2020. Schimbări majore pentru Lei

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor trece printr-o perioadă în care plictiseala și emoțiile negative vor fi la tot pasul. Pentru a le evita, astrologii le recomandă nativilor să-și canalizeze energia pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor, fie chiar și cu o vorbă bună.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii vor bune la cale un plan de acțiune pentru a se mobiliza și pentru a face față cu brio situației. În acest sens, nativii vor include în programul lor zilnic mai multe activități interesante, precum sportul și gătitul.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să nu se mai încreadă în toate informațiile care nu provin din surse sigure sau oficiale. De asemenea, în astfel de situații nativii vor afla care sunt prietenii pe care se pot baza oricând și cine sunt oamenii care doar se dau prieteni. Astfel, nativii vor învăță o lecție foarte importantă.

Rac

Acești nativi se vor ghida de acum încolo după un program clar în care aceștia au trecut atât responsabilități cât și momente de relaxare. Astfel, nativii vor reuși să îmbine în mod plăcut cele două activități. În plus, Racii vor avea zilele acestea foarte multe idei inedite.

Leu

Ziua de marți îi va pune pe Lei în fața unei schimbări majore. Nativii decid că e timpul pentru o schimbare majoră în viața lor. În acest sens, nativii vor pune foarte mult preț pe sugestiile oferite de un foarte bun prieten. Astfel, în fiecare zi, Leii vor face o mică modificare în rutina lor zilnică, iar pas cu pas vor ajunge la rezultatul mult dorit.

Fecioară

Este foarte important să stabiliți o rutină zilnică pentru a putea duce la bun sfârșit toate activitățile și toate planurile. În acest sens, puteți apela la câteva sfaturi utile de pe internet sau la sfaltul unor prieteni care au reuși să-și organizeze foarte bine programul.

Balanţă

Balanțele traversează o perioadă dificilă. Nativii au reușit să-și îndepărteze toți prietenii din cauza faptului că au pus întotdeuna munca pe primul loc, iar acum au realizat acest lucru. Nu-ți face griji, prietenii adevărați vor fi acolo pentru totdeuna!

Scorpion

Scorpionii vor deborda de energie și de bună dispoziție. Astfel, timpul va trece mai ușor, iar ziua nativilor va fi una excelentă. Mai mult, nativii își vor dedica câteva ore unui hoby mai vechi de care nu au mai avut timp.

Săgetător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal își vor petrece ziua meditând asupra planurilor de viitor. De asemenea, nativii se vor gândi la ce așteptări au de la relația în care sunt implicați și de la partenerul de cuplu.

Capricorn

Pentru Capricorni se întrevede belsug. Nativii au noroc de bani care pot proveni dintr-un contract avantajos sau dintr-un câștig de pe urma jocurilor de noroc. Orișcum ar fi nativii vor fi puși la adăpost din punct de vedere financiar în perioada următoare.

Vărsător

Văsătorii se vor bucura de clipele petrecute în familie alături de părinți și de partenerul de cuplu. Astfel, ziua va fi una plăcută în care vor juca mai multe jocuri cu membrii familiei, ceea ce-i va apropia din nou și le va aduce aminte de copilărie.

Pești

Peștii primesc o veste bună care le va reda încrederea și optimismul. Poate fi vorba despre o mărire de salariu, așa că bucură-te din plin de ce ți se întâmplă, deoarece este doar meritul tău. Și pe plan sentimental, nativii vor avea parte de surprize.

Politica