joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 martie 2020. Taurii se pot considera fericiți

Berbec: Ești invitat să fii mai generos decât de obicei, să semeni în jurul tău semințele unui nou comportament, să devii mai bun cu tine și cu ceilalți.

Taur: Dacă ai cel puțin un prieten bun te poți considera fericit pentru că asta înseamnă că ai cu cine împărtăși bucuriile și supărările și nu e deloc puțin lucru.

Gemeni: Te vezi apreciat de superiori sau de apropiați și asta te încântă, când, de fapt, ai nevoie doar să fii iubit și înțeles, ca orice alt om.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Este o zi de care aveai nevoie ca să îți recuperezi acel fel special de liniște, pe care îl cauți mereu, calmul emotional, ieșirea din furtuna emoțiilor, de orice fel ar fi

Leu: Ești invitat la revigorare, la regăsirea optimismului pe care îl găsești mai ușor în momentele de liniște sufletească sau prin preocupări mai speciale.

Fecioară: Te simți prețuit de partenerul de cuplu și asta îți asigură un fond sufletesc pozitiv ca să poți spera la un viitor mai bun, unul în care bucuriile să se înmulțească.

Balanță: Munca este pentru tine principala sursă de stabilitate și de liniște pentru că îți asigură un cadru potrivit pentru a-ți exprima cele mai frumoase calități.

Scorpion: Este o zi foarte potrivită pentru a o petrece alături de cei dragi pentru că nu vei mai reuși să îți controlezi sentimentele și acestea vor deveni evidente.

Săgetător: Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te ocupi de casă și de familie, locul în care îți regăsești întotdeauna echilibrul.

Capricorn: Ai în preajmă destui oameni care ți-ar putea oferi cele mai bune sfaturi, indiferent ce probleme ai. E de ajuns să le ceri ajutorul, explicându-le sincer ce te doare.

Vărsător: Poate că îți faci griji legate de bani ori alte resurse, dar știi deja că grijile nu au îmbogățit de nimeni, ba dimpotrivă, te consumă inutil.

Pești: Ești în elementul tău astăzi și mai e nevoie doar să accepți faptul că îți poți alege dispoziția sufletească, așa cum îți alegi, de exemplu, tonul cu care te exprimi.



Politica