vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mulți târgujieni s-au jucat cu nervii polițiștilor locali

Sâmbătă, polițiștii locali din Târgu Jiu au avut mult de muncă pe străzile municipiului. Agenții au fost nevoiți să umble printre oameni, să stea de vorbă cu aceștia și să le explice de ce nu e bine să stea pe străzi în astfel de momente.
„Stimați târgujieni, vă rugăm insistent să respectați toate recomandările autorităților competente, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Am constatat astăzi că anumiți cetățeni, profitând de vremea frumoasă de afară, au ales să ignore anumite recomandări, întâlnindu-se în grupuri, în parcuri sau cartiere din Târgu Jiu. Polițiștii locali au purtat discuții cu aceștia, reamintindu-le necesitatea evitării întâlnirilor prelungite de grup, fără a respecta distanța fizică recomandată, de cel puțin 1m”, se arată într-un comunicat scris de Poliția Locală Târgu Jiu pe Facebook.
Se pare că oamenii au ieșit la picnic, fără teamă de coronavirus sau pur și simplu asumați. Nu doar că au ieșit din casă în grupuri, dar unii au mai și consumat băuturi alcoolice.
„Mai mult, anumite persoane au organizat activități de picnic, în fața blocurilor de locuințe, consumând inclusiv băuturi alcoolice. Patru bărbați au fost sancționați contravențional pentru consum de alcool în locuri publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991. Stați în casă pe cât de mult posibil și nu ieșiți afară decât dacă este necesar! Doar împreună vom reuși!”, se mai arată în comunicat.

Politica