joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Magazine inchise la mall

Magazinele din mall-ul Craiovei se vor inchide de saptamana viitoare. Masura nu vizeaza Auchan si nici farmaciile.

Anuntul a fost facut azi-noapte, pe facebook, de reprezentantii mall-ului. Nu au spus insa data exacta a inchiderii magazinelor.

„Dragi clienti,

Policlinica Buna Vestire Craiova

Desi autoritatile nu au recurs la asemenea masuri, week-end-ul acesta este ultimul in care va puteti face cumparaturile necesare pentru perioada urmatoare. Panica nu ajuta pe nimeni in aceste momente si, pentru ca am primit multe intrebari legate de programul magazinelor, am decis sa anuntam din timp orice modificare majora. Intrucat situatia poate deveni din ce in ce mai grava in tara noastra si ne gandim la siguranta dumneavoastra, motiv pentru care ne-am conformat de fiecare data tuturor normelor impuse de autoritati, am hotarat ca acesta sa fie ultimul week-end in care magazinele sa fie deschise.
▪︎▪︎▪︎
ℹ Realizam ca fiecare dintre noi are anumite nevoi si ca trebuie sa ne gandim la zilele ce vor urma, de aceea consideram ca alegerea cea mai buna este comunicarea permanenta cu vizitatorii nostri si nu o intrerupere brusca a activitatii, care ar putea lua prin surprindere. Vom reveni cu informatii privind data exacta a inchiderii si modul in care vor functiona in continuare hypermarket-ul si farmaciile, dupa inchiderea tuturor celorlalte spatii comerciale din incinta Electroputere Mall. Pana atunci, va reamintim ca week-end-ul 21-22 martie este ultimul in care veti gasi magazinele din mall deschise. Nu stim cat va dura aceasta pauza, speram ca nu mult si ne dorim sa ne revedem curand. „- este anuntul celor de la mall.

Politica