sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţi. Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap

Un poliţist de frontieră de la PF II s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, vineri, în timpul serviciului. Bărbatul, în vârstă de 39 ani, ar fi recurs la acest gest după ce soţia l-ar fi părăsit. A fost găsit de o colegă. Medicii nu l-au mai putut salva.

„Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin”, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Mehedinţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, citaţi de mediafax.ro, bărbatul era absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, promoţia 2002, fiind încadrat la IJJ Mehedinţi şi ulterior la IJJ Gorj. În anul 2011, acesta a demisionat din Jandarmerie. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat, prin promovarea unui examen, la Serviciul Poliţiei de Frontieră Severin, dată la care a fost şi testat psihologic. „Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare”, anunţă, conform sursei citate, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica