joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru vinde statuete cu jucătorii la 1.190 lei bucata!

În plină criză a coronavirusului, patronul CSU pune accent pe vânzările de produse cu însemnele clubului.

Fotbalul a fost băgat în carantină de coronavirus, până și Euro 2020 a fost amânat, spre bucuria autorităților române care nu erau pregătite cu stadioanele. CSU Craiova a suspendat activitatea clubului și a trimis angajații cu crampoane în vacanță până la data de 21 aprilie.
Până atunci, patronul oltenilor caută soluții pentru menținerea stabilității financiare a afacerii sale. Și se pare că a găsit una, care, dacă va prinde între fanii olteni, va putea asigura bugetul clubului lui Rotaru și pe perioadă de criză. A scos la vânzare statuete de porțelan cu Pigliacelli și ceilalți alb-albaștri.
Clubul spune că statuetele 3D „reprezintă cadoul inedit pentru un fan adevărat”. Acestea au 15 cm înălțime, sunt fixate pe soclu de lemn personalizat cu însemnele clubului. Prețul unei statuete e de 1.190 de lei, dar colecționarii adevărați pot să-și facă un prim 11, în așteptarea unei statui cu antrenorul.
De pe site-urile de profil, iubitorii fotbalului pot să-l adauge în colecție și pe Cristiano Ronaldo, la preț de 5 dolari.

Politica