sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucrările la drumurile din Severin şi judeţ continuă

Pandemia de coronavirus nu opreşte lucrările făcute de autorităţi în Mehedinţi. În cartierul Schela Cladovei din Drobeta Turnu Severin se asfaltează şi se introduc utilităţi. Potrivit primarului Marius Screciu, acum se intervine pe străzile Vrancea, Parâng și Bucegi.

„În acest moment lucrăm la asfaltarea trotuarelor, urmează să demarăm și o procedură de lucru cu cei de la gaze, mai avem câteva lucruri de făcut pe aceste străzi, iar până undeva la finele lunii aprilie, aceste străzi vor fi asfaltate în totalitate. Tot în perioada următoare o să intrăm și pe ultimele două străzi rămase, Ada-Kaleh și Rodnei”, a declarat, conform news-mehedinţi, primarul Marius Screciu.

Întregul cartier ar urma să fie gata până la finalul anului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Se lucrează normal, încercăm să păstrăm ritmul, evitând toate problemele din aceste zile. Viața trebuie să continue în urbea noastră, oamenii au nevoie de străzi noi, de servicii, iar noi nu facem decât să fim aproape de oameni, finalizând lucrările pe care le-am început anul trecut”, a mai precizat Marius Screciu, pentru sursa citată.

Şi în judeţ se lucrează. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut o vizită de lucru pe DJ 561A, tronsonul dintre intersecția cu DN6 – Tîmna, până la Izvorălu, acolo unde, pe o distanță de opt kilometri se desfășoară lucrările de burdușire în cadrul prpiectului de modernizare a drumului respectiv până în satul Gvardinița.

“În ciuda situației delicate în care ne aflăm cu toții, nu abandonăm investițiile în infrastructura rutieră din județul Mehedinți. De asemenea, în perioada următoare, urmează frezarea asfaltului și turnatea altor două straturi noi. Lucrările sunt organizate pe mai multe sectoare pentru o eficiență sporită și timp redus.
Porțiunea face parte din Lotul 4 al proiectului prin care în județul Mehedinți se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene.
Chiar dacă siguranța și sănătatea locuitorilor județului rămâne prioritară având în vedere actualul context, vă asigur că nu zădărnicim proiectele care sunt în derulare!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica