marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De ce-a fugit Gustavo n-a scăpat! S-a întors roata!

Brazilianul a fugit din China pentru a juca fotbal, dar acum situația a ajuns pe dos.

Țara din care a pornit cea mai mare pandemie din acest secol, China, e gata să reintre în normal. Presa internațională a anunțat că Federația de Fotbal din China a stabilit data de 18 aprilie drept momentul în care se va juca primul meci după această perioadă.
Gustavo a preferat să revină în Bănie, drept pentru care a dat cu piciorul unor oferte mai substanțiale din campionatul chinez, tocmai din cauza situației incerte provocate de virus: „Nu am venit mai devreme, pentru că în China au fost probleme mari cu epidemia. Am așteptat să mă întorc acolo și, cum nu am jucat mult timp, am hotărât să revin acasă, la Craiova. Am vrut să vin aici. Mă simt bine, dar și în China a fost frumos. Am văzut altă cultură, o țară foarte mare, dar a fost decizia mea și sunt foarte fericit. Da, eram dorit de câteva echipe din prima ligă. Am negociat, dar s-a întârziat”, a spus Gustavo la revenire.

Acum, brazilianul se vede într-o situație ingrată. Ajuns în România nu a prins nici măcar un joc pentru CSU și întreg fotbalul românesc a fost oprit. Totodată, contractul lui se încheie în vară și, cel mai probabil, va rămâne la Craiova. Chiar dacă cei din China repornesc activitatea fotbalistică, fotbalistul brazilian a refuzat deja oferte în prima ligă și, deocamdată, are 3 luni fără jocuri în piciaore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica