joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Rovinari, prins la furat în supermarket

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Rovinari, a ajuns pe mâna polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, după ce a fost prins la furat într-un supermarket. Se pare că agentul de pază al magazinului l-a surprins pe individ și a cerut ajutorul oamenilor legii. Prejudiciul nu a fost unul foarte mare, mai exact 60 de lei, dar în vremurile în care oamenii sunt destul de agitați la cumpărături, fapta pare a fi cu atât mai gravă.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un agent de securitate din cadrul unui supermarket, din localitate, despre faptul că a identificat o persoană de sex masculin care a sustras bunuri de pe raft.  Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că un bărbat, de 34 de ani, din Rovinari, ar fi sustras, de pe rafturile supermarketului, două borcane cu miere și o perie de unghii, pe care le-ar fi ascuns sub geacă, trecând de casele de marcat, fără să le achite, cauzând un prejudiciu în valoare de 60 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar bunurile sustrase au fost recuperate și restituite societății comerciale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica