vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujian, prins de polițiștii locali cu gunoiul în căruță

Poliția Locală a amendat un târgujian cu suma de 1.000 de lei, după ce acesta a încărcat tot felul de deșeuri într-o căruță. Se pare că bărbatul locuiește în cartierul Obreja și, în momentul în care a fost descoperit, se pregătea să plece și să arunce deșeurile într-o zonă neautorizată.

„Numitul B.M., în vârstă de 51 ani, a fost sancționat contravențional de către polițiștii locali, cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru depozitarea deșeurilor în alte locuri decât cele special amenajate, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 169/2006“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

Se pare că în ultima perioadă, zonele de pe raza municipiului unde sunt depistate depozite ilegale de deșeuri au crescut foarte mult.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt multe zone unde se găsesc deșeuri aruncate în mod ilegal. Acționăm pentru ridicarea acestora, dar costurile sunt foarte mari. Încercăm să-i conștientizăm pe cetățeni să arunce doar în locuri autorizate și să încheie contracte cu societatea de salubritate. Acționăm împreună cu Poliția Locală pentru a-i depista pe cei care depozitează deșeuri în mod ilegal“, a spus Ionuț Jilăveanu, șeful Serviciului de Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, potrivit igj.ro.

Politica