vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sporturile de sală, suspendate din cauza coronavirusului

Coronavirusul nu a lovit doar în fotbal, ci în toate sporturile de echipă. În România, baschetul, voleiul și hanbdalul au fost afectate de răspândirea virusului. Astfel, sporturile de sală nu se vor mai desfășura, cel puțin până pe data de 31 martie.
Federația Română de baschet a hotărât ca toate partidele din România să fie suspendate până la data de 31 martie 2020: „În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situații de Urgență din cadrul Federației Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanților cluburilor din Ligile Naționale de Baschet și a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor și Comisiei Centrale de Comisari, decide următoarele: 1. Suspendarea meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin și Liga Națională de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020. 2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei României 3×3, masculin, ediția 2020, și a altor competiții oficiale de baschet 3×3, până la data de 31.03.2020. 3. În funcție de evoluția situației din România referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificări”, se arată în comunicatul apărut pe frbaschet.ro.
Tot până pe data de 31 martie s-a decis și suspendarea voleiului românesc. Federația a hotărât ca în următoarele trei săptămâni să nu se mai desfășoare nici măcar un meci.
Federația Română de Handbal a decis să suspende toate competițiile de handbal pe plan intern. Consiliul de Administrație al FRH a sistat desfășurarea competițiilor de handbal organizate sub egida FRH, AJH, AMH până la data de 31 martie. Totodată, dubla cu Polonia din preliminariile Campionatului European 2020 din Danemarca și Norvegia a fost amânată pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.

Politica