joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Copil de 10 ani din Balș, ars de viu în casă

Un copil de 10 ani din Balș a murit arzând de viu noaptea trecută în incendiul care a cuprins casa familiei. Tatăl său, un bărbat de 42 de ani, a ajuns cu răni la spital.

Pompierii ajunși la fața locului au ajuns la concluzia că incendiul care a cuprins locuința în care locuia bărbatul de 42 de ani cu fiul său de 10 ani, a pornit de la o țigară lăsată aprinsă, scrie olt-alert.ro

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o țigară lăsată aprinsă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută. Imediat după ce au fost anunțați că are loc un incendiu, pompierii din oraș au ajuns la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și au început lupta cu flăcările. La locul incendiului a ajuns și un echipaj SMURD, pentru eventualele victime.

Cu tot efortul depus de salvatori, casa a ars în întregime. Proprietarul locuinței a fost scos la timp de pompieri și a fost transportat, cu câteva răni, la spital. Pentru fiul acestuia, însă, nu s-a mai putut face nimic.

„După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit într-o cameră de locuit, trupul neînsuflețit al unui copil în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a precizat Alin Băsășteanu.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, bărbatul fiind cercetat pentru ucidere din culpă și pentru distrugere din culpă.

Politica