vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antonie Solomon, primele promisiuni după anunțarea candidaturii pentru funcția de primar

Antonie Solomon a susținut prima conferință de presă de la anunțarea candidaturii pentru funcția de primar al Craiovei. La adunare au participat și reprezentanții Partidului Ecologist Român (PER), partid ce îl susține pe Solomon la candidatură. Chiar președintele PER, Dănuț Pop, a fost prezent și a luat cuvântul pentru a-și manifesta susținerea față de candidatul alături de care partidul a intrat în lupta pentru conducerea Primăriei Craiova.

„Domul Solomon a mai condus Primăria Criaova. Se pricepe la administrația publică locală. Noi mai avem primari în țară. Am schimbat comunitatea în bine. Se va schimba și la Craiova. Va fi un oraș frumos. Un oraș care va asigura o altă prosperitate locuitorilor. La nivel național stăm bine. Vom atinge pragul de 6-7%. Vom umple golul lăsat de celelalte partide”, a declarat Dănuț Pop.

Antonie Solomon a dezvăluit că și-a dorit să candideze din partea PNL, dar până la urmă a luat decizia să-și asocieze imaginea cu Partidul Ecologist Român, pentru a vedea o Românie mai curată și o Craiova mai curată.
„Îmi doresc să fiu, din nou, primar pentru că a fi primar nu este o meserie. Un primar are o responsabilitate uriașă. Am dovedit că am adus Craiova la un standard. Mi-aș fi dorit să candidez din partea PNL. Am vorbit cu Dănuț Pop și a spus că mă susține indiferent unde mă voi duce. Am luat decizia să vin spre acest partid curat, ce dorește din tot sufletul să dezvolte România, să vedem o Românie curată, o Craiova curată. Eu nu am trădat Craiova. Mi-am înșelat familia, dar nu am înșelat niciodată Craiova. Îmi doresc din tot sufletul să câștig și să ies din politică așa cum vreau eu, nu așa cum au vrut alții. Dacă ajung eu primar, iar începe spectacolul, o să fie mare veselie în Craiova”, a spus Antonie Solomon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Candidatul susținut de Partidul Ecologist Român are și câteva planuri pentru Craiova.
„Vreau să prelungesc pasajul peste Calea București, până la Piața Centrală. Dacă tot vorbim despre fluidizarea traficului. Vreau să strămut groapa ecologică. Este o prioritate. Groapa trebuie mutată, pentru că vorbim despre un partid ecologic, despre o Craiova curată. Vreau să unesc, nu știu cum, cele două parcuri: Romanescu și Parcul tineretului. Nu mai vorbesc despre infrastructura rutieră, stradală. Prelungirea canalizării”, a mai spus Solomon.

Contracandidații de la PNL și PSD nu îl sperie pe Antonie Solomon. Cu toate acestea, Solomon spune că îi respectă pe rivalii săi: „Cel mai puternic adversar al meu sunt tot eu. Nu îmi e teamă. Mă bat cu ei. Nu mă văd nici câștigător din start. Sondajul este un punct de plecare. Îi respect pe domnul Giugea și pe doamna Vasilescu. Îi consider adversari puternici, mai ales că au partide în spate. Noi suntem la început”.

Politica