vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tom Hanks și soția, Rita Wilson, primele celebrități infectate cu coronavirus

Consacratul actor Tom Hanks şi soţia sa, actrița Rita Wilson, se află în carantină într-un spital australian, după ce au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce starul american se pregătea să filmeze în Australia, informează The Guradian.

Actorul, câștigător al multor premii Oscar, a confirmat joi, pe rețeaua de socializare Instagram, că atât el cât şi soţia sa au virusul, ambii în vârstă de 63 de ani.

Tom Hanks este prima vedetă de la Hollywood care anunţă că este infectat cu coronavirus, care a contaminat peste 126.000 de oameni din întreaga lume şi a ucis peste 4.600 de oameni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Ne-am simţit un pic obosiţi, ca şi cum am avea o răceală şi dureri musculare (…) Pentru a sta liniştiţi, aşa cum este recomandat în prezent, am făcut testele pentru coronavirus şi au ieşit pozitive”, a explicat Tom Hanks pe Instagram.

”Autorităţile sanitare au protocoale care trebuie respectate. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi cât timp este necesar pentru sănătatea publică. Nu putem face altceva decât să vedem ce se întâmplă de la o zi la alta, nu? Vom ţine lumea la curent”, a scris el în mesajul însoţit de o fotografie cu un coş de gunoi din spital şi o mănuşă de unică folosinţă.

Cuplul se află în carantină la Spitalul Universitar Gold Coast, potrivit autorităţilor din Queensland (nord-est), Australia.

Tom Hanks se afla în Australia pentru filmarea producției australianului Baz Luhrmann, dedicată lui Elvis Presley, în care actorul de Oscar va juca rolul impresarului ”Regelui”, celebrul ”colonel” Tom Parker. Producţia filmului a fost suspendată.

„Am aflat că un membru care participă la filmul nostru despre Elvis, în prezent în pre-producţie pe Gold Coast, în Australia, a fost testat pozitiv pentru COVID-19”, au declarat studiourile Warner Bros într-un comunicat de presă trimis AFP, fără a da numele lui Tom Hanks.

„Lucram cu agenţiile sanitare australiene competente pentru identificarea şi contactarea celor care ar fi putut intra în contact direct cu această persoană”, se specifică în comunicat.

Nu se știe de unde au contractat Tom Hanks şi Rita Wilson boala care a infectat peste 140 de persoane în Australia, dintre care trei au murit.

În timpul şederii în Sydney, Wilson, care este și cântăreață, a susținut un concert în Brisbane, după care, împreună cu Hanks, a făcut mai multe vizite în oraș.

Politica