vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PMP Dolj: Salutăm consolidarea grupului parlamentar PMP

Deputat Ion Cupă, vicepreședinte național PMP: „Alăturarea foștilor parlamentari ALDE, deputatul Adrian Mocanu (foto) și senatorul Dorin Valeriu Bădulescu la grupurile parlamentare ale PMP, arată, o dată în plus, ceea ce am prevăzut încă de acum 6 luni: destrămarea ALDE”

Faptul că tot mai mulți oameni de valoare vin alături de PMP în Dolj și peste tot în țară indică o creștere semnificativă a încrederii cetățenilor în modul consecvent și ferm în care înțelegem să facem politică.
PMP ca partid popular, de centru-dreapta își dedică întreaga activitate politică reprezentării și apărării intereselor cetățenilor români dinăuntrul și din afara granițelor, refuzând orice fel de jocuri politice menite a afecta stabilitatea țării.
PMP înțelege să acționeze pragamatic atât în Parlamentul național cât și în Parlamentul european în conformitate cu agenda reală a cetățeanului.
Acum România are nevoie de un guvern stabil menit să răspundă prompt provocării sociale și economice generate de criza coronavirusului. Țara are nevoie de decizii responsabile și de măsuri adecvate. Nu există obiectiv mai important decât siguranța și sănătatea românilor. Orice alte preocupări de ordin politic trebuie să treacă într-un plan secund. Reușim Împreună!

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica