vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Coronavirus în Craiova. Oameni în spital

Update/14.03.2020 – Inca un doljean a fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de 39 ani care era in izolare la domiciliu dupa ce s-a intors din Bresci, Italia. Initial nu a avut simptome. A inceput sa se simta rau si a mers la spital, pe 12 martie.

UPDATE/ Prefectura Dolj transmite că „astăzi, 13.03.2020, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 522 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 100 de persoane se află în carantină, iar patru persoane confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova, fiind asimptomatice. Menționăm faptul că din cele patru persoane internate la Spitalul „Victor Babeș” Craiova, două sunt din județul Dolj, iar celelalte două sunt din județul Olt. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19”.

UPDATE/Cei doi doljeni care au COVID -19 au intrat în ţară prin vama Nădlac şi au fost plasaţi în carantină la Arad, unde li s-a şi făcut testul. După rezultat, ei au fost aduşi la spitalul din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cei doi pacienți sunt în stare bună. Nu au interacționat cu alte persoane întrucât au venit din vamă pe carantină. Au venit însoțiți de jandarmi sau poliție, așa că nu au avut cum. Se cunoaște traseul epidemiologic al acestora”, a menționat subprefectul județului Dolj, Daniela Dobrin.

Trei pacienţi confirmaţi cu coronavirus sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova. Doi sunt din Dolj, unul din Olt.

Conform Prefecturii Dolj, în carantină sunt 78 de persoane şi peste 500 de oameni sunt izolaţi la domiciliu.

“Astăzi, 12.03.2020, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 513 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 78 de persoane se află în carantină, iar trei persoane confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova, fiind asimptomatice. Mentionam faptul ca din cele trei persoane internate la Spitalul „Victor Babeș” Craiova, doua sunt din judetul Dolj, iar cea de-a treia din judetul Olt. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19”, transmit reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Politica