joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Creșele din Craiova, închise. Evenimentele culturale, amânate

Primăria Craiova anunță închiderea creșelor începând de mâine. 

Decizia vine după ce, premierul Ludovic Orban a anunțat ieri că unitățile de învățământ preuniversitar vor fi închise începând de miercuri (11.03.2020)  până la dată de 22.03.2020 inclusiv.

Potrivit comunicatului de presă, trimis de Primăria Craiova: ”Având în vedere deciziile luate la nivel național pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, hotărârea nr. 5/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, hotărârea nr. 6/2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României și anexa acestei hotărâri, la nivelul Municipiului Craiova s-au luat următoarele hotărâri:

Policlinica Buna Vestire Craiova

-Amânarea sau anularea tuturor activităților culturale la nivelul tuturor instituțiilor de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Astfel, toate spectacolele și evenimentele organizate de Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova și Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova, sunt suspendate până la data de 22 Martie 2020.

-Se suspendă activitatea în toate cele 9 creșe coordonate prin Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe din Municipiul Craiova până la data de 22.03.2020

Primăria Craiova asigură toți cetățenii municipiului că este în permanentă legătură cu autoritățile ce gestionează la niven național și județean această situație și va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populația de răspândirea acestui virus. Totodată, îndemnăm populația să rămână calmă și să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenție luate”.

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) a decis luni închiderea tuturor școlilor din România începând de miercuri, 11 martie pentru o perioadă de o săptămână. Există posibilitatea de prelungire a acestei măsurii

Politica