sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cel mai mare diamant din România, la Craiova

Cel mai mare diamant, ce a ieșit vreodată la vânzare în România, va fi prezent la Craiova, în zilele de 11 și 12 martie, el putând fi şi probat de craiovence.

Briliantul de circa 8,59 carate este estimat între 45.000 și 65.000 de euro și va fi prezentat privat, într-un turneu exclusivist prin cele mai importante orașe ale țării, anunţă Casa Artmark.

„După o prezență de succes în capitala Moldovei, la Iași, și pe litoralul românesc, la Constanța, prețioasa bijuterie va fi prezentată și în orașul de reședință al județului Dolj, Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Superbul diamant, alături de alte aproximativ 50 de bijuterii de colecție, vor fi dezvelite miercuri, 11 martie 2020, ora 15:00, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Ramada Plaza din Craiova. Prețioasele bijuterii vor fi expuse presei sub o pază strictă, având în vedere valoarea lor. Între bijuteriile de colecție, cea mai valoroasă piesă, estimată de specialiști între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres, compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate. Tot celebrul designer Pheres semnează și un elegant colier din aur alb, pavat cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, ce a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora, estimat pentru piața românească, în cadrul licitației, la o valoare conservatoare de 9.000-14.000 de euro”, au transmis reprezentanţii casei de licitaţie.

Bijuteriile pot fi şi probate, în baza unei rezervări prealabile, joi, 12 martie 2020, la Craiova.

Craiovencele pot achiziţiona bijuterii şi în rate, pe o perioadă de cel mult un an.

Politica