marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autoritățile din Moscova îi amenință cu închisoarea pe cei care nu se autoizolează

Duminica aceasta, autorităţile din Moscova, au ameninţat cu pedeapsa de până la 5 ani de închisoare pe cei care nu se autoizolează la domiciliu pentru două săptămâni, după ce au vizitat ţări grav afectate de epidemia de coronavirus.

Potrivit Reuters, persoanele care se întorc din China, Coreea de Sud, Iran, Franţa, Germania, Italia şi Spania, dar şi din alte state care prezintă risc de infecție cu noul coronavirus, trebuie să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, a transmis primăria Moscovei, după ce a anunțat joi, un „regim de alertă foarte ridicată”.

Cei care nu respectă aceste norme pot primi pedepse de până la 5 ani de închisoare, anunță Departamentul Sănătăţii din Moscova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Autorităţile moscovite vor verifica prin intermediul camerelor tv cu circuit închis dacă persoanele care prezintă risc respectă autoizolarea.

Departamentul Sănătății a specificat că persoanele aflate în autoizolare pot să-şi scoată câinii la plimbare, doar atunci când sunt foarte puţini oameni pe stradă şi numai dacă poartă mască medicală.

Politica