joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pacienta dispărută de la Neuro, găsită înecată în Valea Fetii

Doljeanca de 61 ani care a dispărut din Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova la sfârşitul lunii ianuarie a fost găsită fără suflare într-o baltă din zona Valea Fetii.

Trupul femeii a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

“In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-o balta din zona Valea Fetii, din Craiova, se afla trupul unei persoane, care pare sa se fi înecat.
Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit ca este vorba despre femeia de 61 de ani, din Melinesti, a carei disparitie a fost sesizata la data de 30 ianuarie a.c.
In cauza, politistii au dispus efectuarea necropsiei, cercetarile fiind continuate in vederea lamuririi starii de fapt”, anunţă IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De altfel, poliţiştii doljeni aveau un dosar penal deschis în acest caz în care se fac cercetări pentru neglijenţă în serviciu. Femeia, pacientă la Spitalul de Neuropsihiatrie, a plecat din unitatea medicală în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, nimeni neştiind unde. Poliţia a fost sesizată de către angajaţii spitalului cu privire la dispariţia femeii. Familia a depus o plângere penală pentru neglijenţă în serviciu. Deocamdată nu a fost găsit nici un vinovat pentru faptul că femeia a dispărut din spital.

Politica