joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vestul sălbatic la Craiova

Mai mulţi indivizi alergau noaptea trecută pe o stradă din Craiova, cu cagule pe faţă, înarmaţi cu bâte şi ţevi. Poliţiştii au reuşit să le dea rapid de urmă, după ce persoane care i-au văzut au sunat la 112.

Este vorba despre mai mulţi indivizi care au fost observaţi pe strada Pelendava, imediat după intersecţia cu Brestei. Aceştia alergau dinspre Brestei spre Pelendava unde lăsaseră maşina pe avarii şi cu uşile deschise. S-au urcat în maşină şi au plecat în trombă. Poliţiştii i-au găsit şi au aflat că aceştia încercaseră să aplice o corecţie altor persoane.

„In urma unei sesizari primite in noaptea de 5 martie a.c., politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova s-au deplasat in zona intersectiei dintre strada Brestei si Pelendava.
Astfel, din cercetarile efectuate pana in prezent, politistii au stabilit faptul ca, in fata unui autoturism care se deplasa pe strada Pelendava, spre Calea Severinului si in care se aflau 4 barbati cu varste cuprinse intre 19 si 41 de ani, toti din Craiova, ar fi oprit o alta masina din care au coborat 6 persoane, o parte din aceste avand fetele acoperite si obiecte contondente asupra lor.
Persoanele respective, cu varste cuprinse intre 19 si 30 de ani, toate din Craiova, ar fi inceput sa ameninte cu acte de violenta si sa loveasca totodata autoturismul in care se aflau celelalte 4 persoane, parasind apoi in scurt timp zona”, arată IPJ Dolj.
Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea starii de fapt si a identificarii tuturor persoanelor implicate in aceasta altercatie, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si distrugere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica