marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nesalutații! Încă un antrenor din Liga 1 îl atacă pe Papură: „E vorba de educație!”

Grupul antrenorilor din Liga 1 pe care antrenorul CSU nu-i bagă în seamă după ce-i bate prinde contur

Mircea Rednic intră în gașca antrenorilor nesalutați de Corneliu Papură. Tehnicianul Iașiului a povestit episodul de la meciul din campionat, scor 5-2: „Să vă zic ceva despre ultimul meci. Eram cu Marius Onofraş şi mergeam la interviul de după meci. Veneau doi oameni spre mine, pe tunel, nu se vedeau că erau căptușiți. Dar am văzut emblema Craiovei şi am zis ‘Bună seara’. Ei nu au salutat. Unul dintre ei era Papură. Eu am salutat, nu mi-a răspuns. E treaba lui, e vorba de educație. Cred că în momentul de față sunt singurii care pot să pună probleme CFR-ului. Dar știți cum e în play-off, se schimbă de la un meci la altul. Pierzi două meciuri şi deja te trezești în spate” .
Primul pe lista neagră a lui „Papi” a fost Edi Iordănescu, antrenorul despre care s-a scris că era în pole-position pentru preluarea echipei, după îndepărtarea lui Pițurcă. La meciul din sezonul regulat, tehnicianul CSU a avut aceeași atitudine vis-a-vis de omologul său de pe banca medieșenilor, după ce l-a bătut sec, cu 3-1. Și primul meci din play-off, cu ardelenii, a ieșit cu scântei, Papură având următoarea reacție: „Nu mă surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo, aşa fac tot timpul, pe mine mă interesează jocul, nu arbitrajul. E un circ total la Mediaş. Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, dar să-i văd pe ăştia de la Mediaş”.
Președintele Cârțu a căutat să scoată castanele din foc, într-o intervenție la DigiSport și să explice cauzele conflictului Edi – Papură. „Aici, hai să nu-i spun conflict, e ceva mai vechi între el şi Edward. Vă spun aşa, cât de cât. Cornel, la un moment dat, când analiza un jucător, i-a dat un SMS şi i-a cerut nişte păreri despre un jucător pe care el îl antrenase la CSKA Sofia şi nu primise prea multe şanse. Apoi, când s-a dus la Mediaş, Edi a venit şi l-a salutat doar pe Piţurcă, s-a îmbrăţişat doar cu Piţurcă şi pe el nu l-a băgat în seamă, ei fiind colegi la cursurile Pro. Şi asta l-a durut şi pe el. Apoi situaţia de la Craiova şi cu meciul ăla din retur, e un mic conflict, dar o să se împace, o să o regleze”.
E posibil ca în curând Cârțu să explice și atitudinea lui Papură vis-à-vis de Rednic.

Politica