sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum e privit Rotaru din Peluza Nord: „un arici sărac, dar milostiv!”

Craiova e un oraș greu din punct de vedere fotbalistic, iar patronul Rotaru o simte, chiar când toată lumea credea că securea războiului cu galeria a fost îngropată.

Poza-șoc dinaintea meciului cu CFR Cluj, în care Rotaru pare să-i dea bani unui fost lider de galerie, a fost fitilul care a aprins din nou Peluza Nord. Ultrașii păruseră dispuși la compromisuri în relația cu conducătorul clubului oltean. De dragul echipei au trecut peste îndepărtarea lui Pițurcă, a lui Craioveanu, instalarea lui Papură, considerat „sifon” al patronului, revenirea în poartă a lui Pigliacelli, considerat „trădător” de Nord.
Însă imaginea din club i-a înfuriat la culme iarăși pe cei din Peluza Nord. La meciul cu Gaz Metan Mediaș, suporterii din Ponsiona au semnat un mesaj care sună astfel: „MUSAFIR PE 15 ANI, PRIN CLUBURI PASEAZĂ ARGAȚILOR BANI”. Omul de afaceri bucureștean este considerat venetic pe plaiurile oltene de către suporterii CSU Craiova. De aceea îl alintă cu apelativul „musafir pe 15 ani”. Perioada în care Mihai Rotaru e în vizită prin Bănie, 15 ani, are în vedere contractul semnat de firma sa cu municipalitatea craioveană privind dreptul de folosință a legendarului Ion Oblemenco.
Întreaga Peluză Nord a arătat că împărtășește mesajul, printr-o postare pe facebook: „Irinel Marian Coandă, zis și Ciarli e un cerșetor penal dispărut de 4 ani din viața Peluzei; Mihai Rotaru, un arici sărac, dar milostiv cu mai mulți milogi de prin oraș, mai are 8 ani din contractul care îi permite să folosească numele de Universitatea Craiova. E cazul să începem să câștigăm câteva campionate!”, se arată într-un comunicat al Peluzei Nord.

Politica