sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mulțescu: „Craiova e principala contracandidată a CFR-ului!”

Fostul antrenor al oltenilor consideră că trupa lui Papură e singura care-i poate pune probleme CFR-ului în bătălia pentru titlu.

Victoria cu Gaz Metan Mediaș ajută gruparea olteană să mențină distanța de 3 puncte față de liderul CFR Cluj, care a câștigat, la rândul său, disputa cu Astra Giurgiu. Timp de 24 de ore, oltenii au fost pe prima poziție a clasamentului. Gigi Mulțescu, fost antrenor în Bănie, apreciază că gruparea olteană e principalul adversar al campioanei CFR Cluj în bătălia pentru titlu. „Craiova e principala contracandidată a CFR-ului. FCSB încă nu se regăsește”, a spus Mulțescu la ProSport Live.
Venirea lui Gustavo în Bănie e un argument forte pentru implicarea oltenilor în bătălia pentru titlu: „O lună l-am așteptat pe Gustavo acum trei ani, să se înțeleagă cu conducătorii să îl ia. Sigur că după aceea a făcut performanță. Poate să ajute echipa în demersul pentru câștigarea campionatului. Este un jucător care pasează foarte bine. Cât e de mic, are o forță extraordinară în șut. Centrări bune, știe jocul, lovituri libere. E un jucător de calitate. El a jucat în banda dreaptă, dar poate să joace și în spatele vârfului”.
Mulțescu l-a lăudat pe continuatorul său la cârma CSU: „Papură e un tip foarte echilibrat. Uneori pisica blândă zgârie rău. El își vede de treabă, face ce știe și știe ce face. Cunoaște echipa, știe ce să le ceară și uite că face performanță”.

Politica