sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Site-ul Poliției Județene e ,,varză” și dezinformează opinia publică! Nu a mai fost actualizat de pe vremea lui Pazvante Chioru!

IPJ Mehedinți nu ține deloc la imagine și arată un dezinteres total pe acest palier! La o simplă lecturare, poți constata ușor că site-ul oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți oferă minciuni opiniei publice. Mai exact dezinformează, în loc să informeze.
Concret, această platformă online nu a mai fost actualizată de pe vremea lui Pazvante Chioru. Multe din informațiile aflate aici te derutează ori sunt neadevăruri. Exemple concrete: comisarul șef Mirel Dumitru este și comandant al IPJ Mehedinți dar și șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Această funcție din urmă nu o mai deține Mirel Dumitru ci altcineva, deci este o minciună. Alt exemplu: comisarul șef Ștefan Raminel Bibu este adjunct al șefului IPJ Mehedinți dar și șef al Serviciului de Ordine Publică. Această din urmă informație este un neadevăr, o minciună.  O altă dezinformare pe site-ul oficial al IPJ Mehedinți este aceea că la Serviciul de Investigații Criminale este șef comisarul de poliție Cosmin Brebu în condițiile în care șeful adevărat este comisarul șef Liviu Negrea. Exemplele în acest sens ar putea continua, dar nu e cazul să îndreptăm noi erorile altora ci să tragem un semnal de alarmă că la imaginea IPJ Mehedinți se simte lipsa unor polițiști meseriași precum Christian Ciocan, Nicolae Lohon sau Karin Sică.

Politica