miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A vrut să împuşte mistreţul, s-a nimerit pe el

Încep să-i ajungă păcatele mistreților pe care i-au ucis și pe care mai voiau să îi ucidă! Un bărbat a sunat la 112, marți seara, și a anunțat că s-a împușcat în braț în timpul unei partide de vânătoare, în zona localității Crivina, comuna Burila Mare din județul Mehedinți. Vânătorul a fost dus la spital, iar Poliția a deschis o anchetă. Un bărbat de 45 de ani, din Craiova, a fost rănit, marţi seara, după ce i s-ar fi descărcat arma în timpul unei partide de vânătoare, în Mehedinţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, bărbatul era la vânătoare în zona localităţii Crivina, iar la un moment dat i s-ar fi descărcat arma și astfel s-a rănit la braţ. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul și dacă vânătoarea era legală. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De precizat că în această zonă se vânează masiv mistreți. Cu câteva zile în urmă, la o altă partidă de vânătoare în Burila Mare, s-a descoperit că unul dintre animalele sălbatice ucise are pestă porcină africană. Din acest motiv autoritățile au decis o suplimentare de ,,recoltă” la mistreț, pe fondul de vânătoare cu pricina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica