sâmbătă, martie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist prins cu gunoiul la marginea drumului. Ar fi spus că aruncă „nişte pisici”

UPDATE/ Poliţistul susţine că, de fapt, a observat o pungă pe marginea drumului în care „mişca ceva”. A desfăcut-o şi a văzut că este vorba despre un pui de pisică, ar fi spus poliţistul, susţinând că l-a eliberat.

–––––-

Un poliţist a fost surpins când arunca gunoaie pe margina drumului. El i-ar fi spus celui care l-a tras la răspundere că nu aruncă gunoi, ci „nişte pisici”. Este vorba despre N.B., un poliţist de la Poliţia Bucovăţ, iar cel care l-a prins în fapt este afaceristul local Adrian Cherciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Venind spre serviciu am surprins un polițist (inițial am crezut că este local, însă am fost atenționat că nu este așa și rectific) care și-a oprit mașina pe marginea drumului, lângă un loc viran pe str. Bucovăț, și a început să-și golească sacul de gunoi scos din portbagaj. I-am strigat să-i fie rușine, iar singura sa apărare a fost că nu aruncă gunoiul, ci aruncă… niște pisici! Nu știu adevărul pt. că bălăriile de pe marginea drumului sunt înalte, însă indiferent de situație, actul în sine mi se pare descalificant”, a scris Cherciu pe facebook.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că se fac verificări cu privire la cele semnalate.
“Avand in vedere aceste informații, conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificari de catre Biroul Control Intern.
In functie de aspectele ce vor fi constatate se vor dispune masurile legale ce se impun”, arată IPJ Dolj.

Politica